Verše
 

Nastavení Přidávat název básničky: ano |- neOdeslat básničku na: E-mail | Vodafone | O2 | T-Mobile |- Slovensko

Básničku zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Zavru oci a kolem tma se rozprostira. Padaji zabrany naseho sveta. Opoustim domov, kde me pritazlivost svira. Z bodu Alfa se posouvam do bodu Beta.

Text SMS č. 2: Ve vode nejsem, ale presto plavu. Po celou dobu na jediny nadech. Mezi spoustou svetel ztracim hlavu. Pri kazdem pohybu me zamrazi v zadech. Ze

Text SMS č. 3: Zeme odeslan v prostor nekonecny. Uprostred vseho tecka nepatrna jen. Tady a ted verim v zivot vecny. Od starosti lidskych citim se oprosten. Chci

Text SMS č. 4: zachytit pocit na kousek papiru. Znovu a znovu cist si ho potaji. Cas smyslu pozbyva v tajemnem vesmiru. Nepatram, proc zrovna nam srdce tepaji.

Text SMS č. 5: Naproste ticho vladne te krase. Predstavy liche jsou ironie. Clovek je blizoucko vnitrni spase, kdyz naruc svou otevre fantazie.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat básničku:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

To se mi líbí Sdílet na Facebooku
Web používá cookies. OK Info